Præsentation af vores ambassadør Sonja Christensen

18. september 2018

Som et led i bestyrelsens videre udvikling af Gestus Nord har vi besluttet at intensivere vort samarbejde med vort ambassadørkorps. Vi vil derfor gerne i løbet af de næste par måneder præsentere vore ambassadører. Udover at promovere Gestus Nord i deres netværk, vil ambassadørerne i samarbejde med bestyrelsen deltage i udvikling af organisationen, herunder deltage i arbejdet med at tilvejebringe midler til vort arbejde og skabe aktiviteter for børn- og børnefamilierne i Gestus Nord.

Næste ambassadør vi gerne vil præsentere er:

Sonja Christensen

Sonja Christensen startede sit arbejdsliv på Komunedata, hvor hun var ansat i 15 år, senest som leder af trykkeriet. Senere startede hun et bogbinderi ved siden af sin mands trykkeri; Color Print, som gik hen og blev Nordens største trykkeri og bogbinderi med 550 ansatte. Trykkeriet blev solgt for ti år siden.
I dag tager hun sig af vedligehold og indretning af de mange ejendomme og hoteller, som hun er medejer af.
Sonja bruger en del tid på sit virke i Nicaragua. Der driver hun et fritidscenter for fattige børn. Når de ikke er i skole, går de i Sonjas center, Los Ninos de Sonja, hvor børnene bliver undervist i engelsk, computer, dans, formning og får lektiehjælp.
Derudover har Sonja flere projekter, hvorigennem hun hjælper mange danske mindre bemidlede og ensomme sjæle ved fx at arrangere julearrangementer med gaver, gavekort mv.