Gestus Nord søger frivillige

7. februar 2018

Vil du være med til at give udsatte børn og unge en sjov ferie med massere af minder og et afbræk fra hverdagen? Og vil du have det sjovt med en masse andre frivillige? Så er det dig, vi har brug for!

Din investering er KUN 4 dage af din sommerferie. Mere behøves der ikke for at give en fantastisk ferie til nogle af de dejligste børn, som virkelig trænger til nogle gode oplevelser.
Som frivillig på CAMP GESTUS ferielejre får du muligheden for at give udsatte børn og unge en uforglemmelig ferieuge med masser af sjove aktiviteter, nærvær og nye venskaber. Du bliver sat på hold med 4-5 andre frivillige nogle er nye, mens andre har været af sted sidste sommer, så i vil blive et stærkt team.

CAMP GESTUS ferielejr afholdes mandag til torsdag i uge 27, uge 28 og uge 29. 
Lejrene afholdes i vores lejr i Nørholm tæt på Aalborg.

Hvordan bliver du frivillig?
For at blive hjælper på en ferielejr skal du være fyldt 18 år. Du skal have en ren straffe- og børneattest. Du skal have lyst til at give en flok energifyldte børn en uforglemmelig oplevelse. Du skal være forberedt på nogle hektiske dage, hvor du giver en masse af dig selv til andre. Du skal desuden være sprængfyldt med godt humør og gå-på-mod.

Som frivillig indgår du i teamet på lige fod med de andre. Du er med til at skabe lejren, og du er med til at bestemme og planlægge aktiviteter for børnene. Skal det være fodboldturnering, skattejagt, bagedyst, natteløb, fisketur, dance-off, teater, eller...?
Der er sat et køkkenhold på hver af lejrene der sørger for kost til jer.

Du vil blive indkaldt til et infomøde hvor du vil høre mere om Gestus og Camp Gestus samt møde de øvrige frivillige som du skal være sammen med.

Hvis du har lyst til at give en fantastisk ferie til udsatte børn og unge, så skynd dig at send en mail til Rikke Kvindebjerg på kids@gestusnord.dk – fortæl lidt om dig selv samt hvilken uge du kan.

Vi glæder os til at høre fra dig.