Gestus Nord indsamlede 1.044.000 kr. til Gestus galla 2018!

4. november 2018

Gestus Nord afholdte torsdag den 25/10 sin 7. velgørenheds-gallafest – denne gang for 300 erhvervsfolk i på Comwell Hvide Hus. Allerede i foyeren kunne man se, at der var lagt op til en overraskelse. Her stod der nemlig en sort VW UP, som gæsterne kunne vinde i løbet af aftenens gallafest.
Efter en god halv times networking i stueetagen, begyndte gæsterne at gå ovenpå til selve gallafesten. Her ventede et kæmpe gavebord med gaver, som senere på aftenen skulle sælges på auktion og vindes ved det traditionelle lotteri. I ”Kilden” ventede der gæsterne smukke veldækkede borde, mens tjenerne på Comwell Hvide Hus var klar til at servicere alle gæsterne.  
Gallaen startede ud med en velkomst af Karen Marie Hovmøller, formand for Gestus Nord, der fremhævede de tiltag, som bestyrelsen og de frivillige i foreningen havde sat i værk i det forgangne år. Derefter tog Jacob Haugaard, som igen i år havde påtaget sig opgaven som konferencier, over. Stilen var lagt, og alle gæster viste stor købelyst i relation til lodder til lotteriet.
Efter tre yderst veltilberedte retter og to underholdningsindslag af Amin Jensen og Papkasseshow, som begge brilierede med både komik og sang, startede aftenens auktion. 24 produkter var på auktion, og budene væltede ind. Så på under en time indbragte auktionen over 290.000 kr. Men det stoppede ikke her. Galerie Wolfsen havde nemlig en 25. auktionsvare med. Et signeret litografi af Joakim von And, tegnet af den velkendte, men nu afdøde kunstner, Erik Bille Christiansen. Litografiet findes i 50 eksemplarer, og nummer 1/50 blev solgt for 30.000 kr. på scenen. De resterende litografier kunne bestilles af gallaens gæster, og det tog ikke lang tid, før de alle var væk. Alt i alt indbragte litografier af Erik Bille Christiansen 270.000 kr.
Efter en veloverstået auktion var det tid til dessert, og herefter kunne de hårdtarbejdende frivillige melde alt udsolgt i lotteriet. Men salg af lodder var ikke helt slut endnu.
Frivillig Jesper Dalsgaard indtog scenen sammen med Jacob Haugaard, og så var det tid til billotteri. VW UP’en i foyeren skulle have en ejer. De frivillige fik hurtigt solgt en meget stor del af de 300 lodder, der var i billotteriet, og live på scenen blev der udtrukket en vinder.
Sidste indslag ved Gestus Galla 2018 var livemusik af Hardinger Band. Et forrygende indslag, som afsluttede Gestus Galla 2018 på den helt rigtige måde. Imens Hardinger Band spillede, kom resultatet af indsamlingen. Det indsamlede beløb blev på 1.044.000 kr.! Et beløb som vakte kæmpe glæde hos alle i og omkring Gestus Nord. Et beløb, som skal komme trænge børn og børnefamilier i Nordjylland til gode.    
Gestus Nord vil gerne takke alle vores sponsorer til auktionen og lotteriet samt alle gæsterne for deres deltagelse og donationer. En speciel tak til Volkswagen Aalborg, Malermester Skaarup, Fandanko, TN Udvikling og KVG Bolig, som gjorde billotteriet muligt. Og sidst men absolut ikke mindst skal der lyde en kæmpe stor tak til alle de frivillige, som deltog i gallaen. Uden jer ville Gestus Nord aldrig kunne indsamle 1.044.000 kr.

IMG 8360

IMG 8349

IMG 8351

IMG 8361