Støt Gestus

Bliv PARTNER i Gestus Nord
Gestus Nord er en forening, der er bredt funderet i det nordjyske erhvervsliv og økonomien er blandt andet baseret på partnerskaber.
Som navnet antyder, er det netop vores hensigt at yde en ”gestus” til trængte børnefamilier, som ikke har de samme muligheder som alle andre. Hjælpen vi yder, kan være alt fra konfirmations- eller julehjælp til sjove udflugter i Gestus Kids eller akut hjælp.

Erhvervspartner:
Som erhvervspartner tilbyder vi minimum et årligt partnerevent, hvor der er mulighed for at møde andre fra det nordjyske erhvervsliv. En oplagt mulighed for at networke og skabe relationer på kryds og tværs.

Vi sender 3-4 nyhedsbreve ud om året for løbende at orientere om vores arbejde for de trængte børnefamilier i Nordjylland.

Vi afholder hvert år en stor gallafest i efteråret, hvor erhvervspartnere får tilsendt invitationer før andre virksomheder.

Du får dit logo på vores hjemmeside under fanen ”Partnere”.

Du indbydes til den årlige generalforsamling sammen med andre partnere.

Har du mulighed for det, er du også velkommen til at afholde arrangementer for Gestus Nord fx teaterturer eller fodbold-/håndbold-kampe. På den måde har du indflydelse på, hvilke tiltag Gestus Nord kan tilbyde de trængte børnefamilier i Nordjylland.

At blive erhvervspartner koster årligt 2000 kr. ekskl. moms.

Er du interesseret i at blive erhvervspartner, sender du blot en mail til info@gestusnord.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.

Privat støttemedlem:
Som privat støttemedlem bidrager du til Gestus Nords arrangementer for de trængte børnefamilier i Nordjylland.

Vi sender 3-4 nyhedsbreve ud om året for løbende at orientere om vores arbejde for de trængte børnefamilier i Nordjylland.

At blive privat støttemedlem koster årligt 100 kr. i kontingent som kan betales via Mobilepay 55232.

Hvis du har spørgsmål angående privat støttemedlemsskab kan du sende en mail til info@gestusnord.dk