Vores arbejde

Vi har arbejdet hårdt, og er nu klar med et fantastisk hold samaritter.

På nuværende tidspunkt har vi 25 friske og top-engagerede førstehjælpere og samaritter, som er klar til at tage ud og bemande førstehjælpsvagter rundt om i det nordjyske.

Kvalificeret hold af førstehjælpere og samaritter.
Vores hold af kvalificerede førstehjælpere og samaritter, er uddannede og godt rustet til at varetage enhver opgave inden for førstehjælpsområdet.

Personalet i GestusSamarit arbejder under retningslinjer og procedurer, der er godkendt af vores lægefaglige rådgiver. Så når du hyrer GestusSamarit, kan du være helt sikker på, at vi lever op til gældende retningslinjer og lovgivning, der er inden for de mange forskellige arrangementstyper.

Børneattest og straffeattest.

Det understreges, at alle førstehjælpere og samaritter, der arbejder for GestusSamarit har indleveret børneattest og straffeattest til Gestus.

Erfaring fra mange typer arrangementer.

Til trods for, at GestusSamarit er en forholdsvis ny aktør på samariterområdet i Aalborg og resten af Nordjylland så har vores førstehjælpere og samaritter allerede dækket førstehjælpen ved en lang række forskellige arrangementer såsom landevejscykling, triatlon, rugby, motionsløb, fodboldturneringer samt forskellige former for koncerter og events.

Mange af foreningens førstehjælpere og samaritter har tillige flere års erfaring i arbejdet med førstehjælp både igennem deres daglige virke men også i andre foreninger.